ΕΠΙΠΛΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

About the shop

Μπορείτε να εξοπλίσετε το σπίτι σας, το εξοχικό σας ή το γραφείο σας με ευχάριστα και πρακτικά έπιπλα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα EX-EPAFIS OUTLET ανήκει στον όμιλο ALPHABET PLUS A.E. Διαθέτουμε στο καταναλωτικό κοινό έπιπλα εισαγωγής ποιοτικά αλλά σε προσιτές τιμές. Επίσης, παρέχουμε ειδική τιμολογιακή πολιτική σε επαγγελματίες που θέλουν να εξοπλίσουν την επιχείρηση τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

Η έδρα μας είναι στην πόλη της Έδεσσας αλλά μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα μεταφορών και logistics παραδίδουμε εύκολα και γρήγορα σε Ελλάδα και Κύπρο περιλαμβανομένου και της νησιωτικής Ελλάδας.

EX - EPAFIS

Λόγοι για να μας προτιμήσετε

Διαθέτουμε μία πολύ μεγάλη συλλογή επίπλων στο  eX-epafis Outlet.  στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τα πάντα από έπιπλα σπιτιού,  έπιπλα γραφείου και συνεδρίων καθώς και μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κήπου.

Έπιπλα για όλους τους χώρους

Μπορείτε να εξοπλίσετε το σπίτι σας, το εξοχικό σας ή το γραφείο σας με ευχάριστα και πρακτικά έπιπλα.

Άψογο φινίρισμα

Το πάθος μας η λεπτομέρεια! Προσέχουμε ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν στα χέρια σας αφού έχουν ελεγχθεί προσεκτικά ότι δεν έχουν κάποιο ελάττωμα.

Ποιοτικά υλικά

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους πληρούν τις πιο υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας.

Γρήγορη επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω άμεσων μηνυμάτων Viber or WhatsApp στο 6981820074 ή μέσω Messenger

Κάντε τώρα τις αγορές σας

Επιπλώστε το σπίτι σας οικονομικά,  εξοικονομήστε χρήματα αναλαμβάνοντας οι ίδιοι σας την συναρμολόγηση των επίπλων σας. Δεν απαιτούνται “ειδικές γνώσεις και εργαλεία”. Μπορείτε να τα καταφέρετε! Παραλάβετε τα είδη των αγορών σας μέσω μεταφορικών εταιρειών σε όλη την Ελλάδα. Ασφαλείς συσκευασίες προϊόντων και χαμηλό κόστος μεταφοράς.